Žiaci z U13 zvíťazili v Podbrezovej


2:7 (0:2)
Podbrezová
18., 7.4.2024, 10:00
FK Železiarne Podbrezová vs MFK Zvolen


FK Železiarne Podbrezová:

Zostava: Senček - Holenda, Ambros, Kubica, Turňa, Khiminets, Zelenčík, Boroš, Slávik T., Strelník, Sýkora, Košičiar, Kolenička (C), Bukovec, Slávik A.

Tréner: Erik Kršák

Asistent trénera: Tomáš Brindza

MFK Zvolen:

Zostava: Frayne - Vandák, Lupták (C), Ort Šnep, Strhársky, Horniak, Barnišin, Sciranka, Růžek, Balogh, Drotár, Sojka, Ďuriš, Mesároš, Králik, Mojžiš, Gánovský, Mesiar

Tréner: Juraj Mazúch

Asistent trénera: Viktor Ivan

Góly: 69. Zelenčík, 70. Bukovec (Podbrezová) - 8. Králik, 16. Sojka, 39. a 47. Mesiar, 43. a 56. Mesároš, 53. Ďuriš (Zvolen)

Diváci: 20


Ohlasy trénerov

Viktor Ivan (asistent trénera): Zápas bol od úvodu vyrovnaný. Vedeli sme, že hráči súpera sú šikovní na lopte, zabojujú o každý centimeter ihriska. Avšak naša hra bola zodpovedná, bojovná a chalani ukázali sebavedomie, ktoré nám chýbalo v niektorých zápasoch. Chceli sme hrať rýchlo a efektívne. Rytmus hry sme menili vďaka našim záložníkom, z čoho pramenili aj naše góly. V prvom polčase nám súper zahrozil v našej 16-ke, čo sa nám podarilo zneškodniť. Cez polčas sme si povedali, že treba zachytiť začiatok polčasu a neinkasovať. Našťastie sme to boli my, ktorí udreli. Pridali sme ďalších 5 gólov. Na konci zápasu sme poľavili z koncentrácie, čo vyústilo do dvoch inkasovaných gólov. Samozrejme musíme vyzdvihnúť výkon celého tímu a zároveň chalanom pogratulovať a poďakovať.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK